1 (edited by hata_ph 2010-04-24 12:05:40)

Topic: httpd not starting automatically after upgrade clamav-0.96? [SOLVED]

I just upgrade clamav-0.96 yesterday and today I notice the httpd, mysqld, dovecot, postfix services is not starting automatically. I have manually start it......do anyone have any problem with the latest clamav-0.96??

Currently is using iRedOS-5

2

Re: httpd not starting automatically after upgrade clamav-0.96? [SOLVED]

Are you sure this was caused by clamav-0.96?

3

Re: httpd not starting automatically after upgrade clamav-0.96? [SOLVED]

I also not sure but that is the only changes I did before this happen.....there is not any indication in any log showing why the services is not auto started at boot time.....

4 (edited by hata_ph 2010-04-10 09:24:20)

Re: httpd not starting automatically after upgrade clamav-0.96? [SOLVED]

Ok..I have tested another iRedOS in virtualbox with the latest update and it seem alright...
so is anyone have any idea what happen to my real iRedOS? httpd, mysqld, dovecot and postfix did not auto start at boot time..I have to manually run it

[root@mail ~]# chkconfig --list
amavisd         0:off   1:off   2:on    3:on    4:on    5:on    6:off
clamd           0:off   1:off   2:on    3:on    4:on    5:on    6:off
crond           0:off   1:off   2:on    3:on    4:on    5:on    6:off
dc_client       0:off   1:off   2:off   3:off   4:off   5:off   6:off
dc_server       0:off   1:off   2:off   3:off   4:off   5:off   6:off
dovecot         0:off   1:off   2:off   3:on    4:on    5:on    6:off
freshclam       0:off   1:off   2:off   3:on    4:on    5:on    6:off
haldaemon       0:off   1:off   2:off   3:on    4:on    5:on    6:off
httpd           0:off   1:off   2:off   3:on    4:on    5:on    6:off
iptables        0:off   1:off   2:on    3:on    4:on    5:on    6:off
kudzu           0:off   1:off   2:off   3:on    4:on    5:on    6:off
lvm2-monitor    0:off   1:on    2:on    3:on    4:on    5:on    6:off
mcstrans        0:off   1:off   2:on    3:on    4:on    5:on    6:off
messagebus      0:off   1:off   2:off   3:on    4:on    5:on    6:off
multipathd      0:off   1:off   2:off   3:off   4:off   5:off   6:off
mysqld          0:off   1:off   2:off   3:on    4:on    5:on    6:off
netconsole      0:off   1:off   2:off   3:off   4:off   5:off   6:off
netfs           0:off   1:off   2:off   3:on    4:on    5:on    6:off
netplugd        0:off   1:off   2:off   3:off   4:off   5:off   6:off
network         0:off   1:off   2:on    3:on    4:on    5:on    6:off
ntpd            0:off   1:off   2:off   3:off   4:off   5:off   6:off
policyd         0:off   1:off   2:on    3:on    4:on    5:on    6:off
postfix         0:off   1:off   2:off   3:on    4:on    5:on    6:off
pysieved        0:off   1:off   2:off   3:on    4:on    5:on    6:off
rawdevices      0:off   1:off   2:off   3:on    4:on    5:on    6:off
rdisc           0:off   1:off   2:off   3:off   4:off   5:off   6:off
saslauthd       0:off   1:off   2:off   3:off   4:off   5:off   6:off
spamassassin    0:off   1:off   2:off   3:off   4:off   5:off   6:off
sshd            0:off   1:off   2:on    3:on    4:on    5:on    6:off
syslog          0:off   1:off   2:on    3:on    4:on    5:on    6:off
webmin          0:off   1:off   2:on    3:on    4:off   5:on    6:off

5

Re: httpd not starting automatically after upgrade clamav-0.96? [SOLVED]

Found out that there is nothing wrong with my mail server. Just a bit slow in starting the process and i didn't notice it...sorry about the trouble...