1 (edited by a2194648 2012-12-12 07:02:17)

Topic: Installation problem

==== Required information ====
- iRedMail version:
- Store mail accounts in which backend (LDAP/MySQL/PGSQL):
- Linux/BSD distribution name and version:
- Related log if you're reporting an issue:
==== ==== Required information ====
- iRedMail version: iRedMail-0.8.3
- Store mail accounts in which backend (LDAP/MySQL/PGSQL): MySQL
- Linux/BSD distribution name and version: Centos 5.8 32bit
- Related log if you're reporting an issue:
====
Hi all,
I have successfully completed the IRedMail installation in a clean install of Centos 5.8 32bit,
but when i try to point my browser
https://my_domain/mail/
http://my_domain/mail/
https://my_domain/webmail/
https://my_domain/phpmyadmin/
https://my_domain/iredadmin/
I receive the apache error
"The requested URL /mail/ was not found on this server.
Apache/2.2.22 (CentOS) Server at My_Domain Port 443 "
what it can do? if i go to http://My_domain.com apache seen works
Thank you very much and sorry for bad english

2

Re: Installation problem

Seems your iRedMail was not installed successfully. Any error message during iRedMail installation?

3

Re: Installation problem

thank for your reply.
the only error at the end of the installation reguards clamv.
The stamp of the error is in the attachment:

Post's attachments

warning iRedMail - Copia.jpg 223.38 kb, file has never been downloaded. 

You don't have the permssions to download the attachments of this post.

4

Re: Installation problem

ClamAV is fine.
Does it work if you use IP address instead of domain name in URL? e.g. httpS://[YOUR_SERVER_IP_ADDRESS]/mail/

5

Re: Installation problem

ZhangHuangbin wrote:

ClamAV is fine.
Does it work if you use IP address instead of domain name in URL? e.g. httpS://[YOUR_SERVER_IP_ADDRESS]/mail/

no, i've already tried before open new post...

6 (edited by 3h2fw2 2012-12-16 08:17:03)

Re: Installation problem

I get this problem too.

I have just installed the latest iRedMail onto an clean Ubuntu 12.04 server using MySQL as the virtual domain store.  Looking at the running processes, I can see that there is nothing listening on 443, which would explain why I can't connect to any HTTPS URLs.  The Apache config appears to be in its default (as in, fresh from the .deb) state, with no reference to iRedMail.  It is serving (only on port 80) from a DocumentRoot of /var/www, which is bare apart from an index and a robots.txt.

Perhaps the Apache install / customisation process failed?

*** Edit ***

Give it an hour, and it appears to have magically started...  All I did in the meantime was restart apache and browse some logs.